2000
Le Sommelier
BREDGADE 63 - 65 : 1260 KØBENHAVN K
TLF. 33 11 45 15 : FAX 33 11 59 79
E-mail: mail@lesommelier.dk
www.lesommelier.dk
Le Sommelier er en fransk restaurant og vinbar beliggende på Bredgade midt i København. Kun 5 min. fra Kongens Nytorv.

Et kompromisløst fransk køkken med stjernekokken Francis Cardenau. Kæmpe udvalg af vin fra hele verden til moderat pris og kompetent professionel service i en fantastisk stemningsfuld og uformel atmosfære er hvad man kan forvente af et besøg på Le Sommelier.

 
Vinkortet er ubeskriveligt stort - spørg bare Leif William, og alle prestigevinene findes her, ofte i flere årgange. Priserne er naturligvis høje men alligevel rimelige. Ingen behøver dog at ruinere sig, for der findes også vine til små penge, og en lang række vine kan bestilles glasvis. Det er noget af en omstilling at gå fra en restaurant med to Michelinstjerner til et Brasserie-køkken. Francis Cardenau har klaret saltomortalen med bravour. De fleste retter svarer fint til, hvad man kan forvente sig pa et fransk brasserie, dog var saucerne rigere og mere raffinerede og tilbehøret mere fantasifuldt.
Leif William fik sig en professionel snak med Jesper Boelskifte om franske vine. Og de franske sted- og vinnavne fløj gennem luften, mens vi andre lyttede andægtigt til.
:: Kontakt :: Per : 40 28 10 92 : per@duelund.pm :: Jens : 40 18 07 50 : k@mpmann.dk :
Lav din egen hjemmeside med mono.net